top of page
blur background

Jouw fietsenwinkel in Kasterlee, Lichtaart, Retie en Vosselaar

fiets-32
texture_edited.jpg

Stadsfietsen

Op zoek naar een fiets voor ritjes door de stad? Of heb je een multifunctionele fiets nodig om naar het werk te rijden of na de werkuren sportief te genieten? Dan heb ik de ideale merken voor je klaarstaan. Norta zet zich vooral in op de elektrische fietservaring, uitgerust met Bosch motoren. De collectie fietsen van Frappé staat gekend om hun elegante lifestyle uitstraling.

Norta logo
Bosh_ebike
Frappé logo
texture_edited.jpg

Race- en ATB fietsen

ORBEA is een Baskische producent van hoogwaardige race, gravel en ATB fietsen. Met hun uitgebreide gamma gaande van kinder-mountainbikes tot volgeveerde carbon e-mtb’s vindt ieder wat wils.

Het race en gravel segment bestaat zowel uit basic aluminium modellen als hoogwaardige carbon fietsen.

Orbea logo
texture_edited.jpg

Reis- en trekkersfietsen

Heb je de reismicrobe te pakken en ben je van plan om een groot parcours af te leggen met de fiets? Daar hoort een goede uitrusting bij! De ijzersterke fietsen van Santos Bikes kunnen heel wat bagage dragen die op de meest strategische plaatsen bevestigd wordt. Elke fiets wordt op maat gemaakt naar jouw wensen, grootte en gewicht, zodat jij comfortabel en veilig op reis kan vertrekken. Samen realiseren we de ideale custom-build bike, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl.

Santos logo
texture_edited.jpg

Kinderfietsen

Ook voor de jonge spruiten heb ik een uitgebreid aanbod. Bike Fun biedt fietsen aan voor verschillende leeftijden, van sportief tot schattig. Kokua Jumper is voor de allerjongsten. Het is een loopfietsje waarmee jouw jongste spruit de eerste stapjes zet richting een echte fiets.

BFK logo
kokua logo
fiets-35.jpg

Verken in alle rust Vroemans, jouw vertrouwde fietsenwinkel in Kasterlee en omgeving!

bottom of page