top of page

Vooruit op de hoogste versnelling

fiets-Walter Vroemans
Blur achtergrond

De beste versnellingssystemen voor jouw fiets

ROHLOFF EN PINION

Rohloff en Pinion zijn hoogwaardige versnellingssystemen die gekend zijn om hun gebruiksgemak en duurzaamheid. De rohloffnaaf is een versnellingsnaaf in het achterwiel. Deze 14 versnellingsnaaf is anders dan de conventionele naafversnellingen, door gebruik te maken van twee schakelkabels is deze naaf zeer licht te bedienen en uitermate bedrijfszeker met een minimum aan onderhoud. Anders dan de rohloffnaaf is de Pinion een versnellingssysteem dat op de plaats van de trapas word gemonteerd, hierdoor verkrijgt men een lager zwaartepunt van de fiets, beide systemen kunnen uitgevoerd worden met een riemaandrijving van ”gates belts” voor nog meer rijcomfort en minder onderhoud.

Rohloff logo
pinion

PENDIX

Pendix is een after-market elektrische midden motor. Deze kan op de meeste fietsen ingebouwd worden er zijn zelfs uitvoeringen voor tandems en plooifietsen. Belangrijk is dat de fiets deze ombouw op een veilige manier kan ondergaan, sterkte en stijfheid van het frame en de staat van de remmen bepalen of een ombouw mogelijk is.

Pendix logo
fiets-35

Als erkend fietsenwinkel is Vroemans in Kasterlee ook gespecialiseerd in Pinion, Rohloff en Pendix. Neem contact op voor meer info over deze versnellingssystemen!

bottom of page